Elleveårsfeiring!
av Gro Jeanette Nilsen
Det er hele elleve år siden Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) så dagens lys. Tradisjonen tro må dette feires! Denne gangen på Peppes Pizza, avdeling Karl Johans gate, 15. oktober 2012.

Tenk, elleve år med ULFF! Ikke så rundt tall som i fjor, nei vel, men et jubileum er et jubileum. Det å komme i mål med enda et år er grunn god nok til å feire, og en større jobb enn mange kanskje tror. Årsjubileer vekker mange tanker og minner; inspirerende gode, men også utfordrende. Variert innhold, spennende personligheter, interessante og spennende ideer, begivenheter...

Vi er ikke så mange som tar turen denne høstkvelden, men praten går fra start til slutt, og tanker og ideer om skriveprosjekter blir utvekslet. Fantastisk spennende og inspirerende å høre om andres romanfigurer og kreative ideer! Sender de som har meldt forfall på grunn av sykdom varme tanker, og gleder meg til å se dem en annen gang.
 
Nye ideer dukker opp i løpet av samtalen over den varme pizzaen, og jeg tenker; Oi, hvorfor har jeg ikke tenkt på akkurat denne vinklingen på skriveprosjektet før! Så er det bare å skynde seg hjem og sette seg til å skrive igjen, etter mye påfyll av ideer!
 

Nydelig pizza i velkjent Peppes-stil!
(Foto:Gro Jeanette Nilsen)

 

 

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)