Ellen Mariann Wennberg
Hei. Mitt navn er Ellen. Jeg bor på Vinterbro i Ås kommune alene. Jeg er født i 1984. Det å skrive er så utrolig gøy. Jeg har mange ideer som venter på sin tur på å komme ned på papiret. Det jeg liker aller best er hvordan handlingene nesten ser ut til å utspille seg selv, likevel kommer det fra meg. Når jeg føler for det, skriver jeg dikt. Skriving er min største interesse, men jeg har også andre hobbyer. Som å male, spille piano, fotografering og setter pris på gode filmer i titt og ofte. Inspirasjon til å skrive, finner jeg i musikk, bilder, psykologi, kunnskap og min og andres opplevelser.

På skolen var jeg den som aldri passet helt inn og jeg følte meg ofte så utrolig alene. Alt de andre jentene i klassen interesserte seg for var sminke, mote og gutter, og det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Jeg ble fortalt mange impulsive, oppdiktede historier av min bestemor da jeg var mindre. Og på barneskolen fant jeg ut at jeg hadde samme skapertrang og jeg likte hvordan jeg kunne fordype meg selv i en annen verden. Det begynte smått med å utbrodere skolestiler, men etter jeg fikk tilbakemelding at jeg hadde for mye handling i mine stiler, fant jeg det bedre å skrive slikt på egenhånd.
Jeg har et håp om å få utgitt noe av dette. Det vil tiden vil vise en gang i fremtiden.

Siden jeg har flere historieideer, blir det ofte til at jeg gyver løs på neste prosjekt etter å ha skrevet ferdig en historie. Dermed har jeg mange utkaster. Så det er hva jeg har å by på. Håper likevel at det faller i smak.

(Sist oppdatert 04.03.13.)

Her ser du noen av mine tekster


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)