Gro Jeanette Nilsen i ULFF ble
intervjuet om bokutgivelsen "Desember",
av Aftenposten Aften!
 

Gro Jeanette Nilsen i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) ble intervjuet om bokutgivelsen Desember av Aftenposten Aften. Resultatet sto i avisen onsdag 1. desember 2010. Etter som dette kun var å finne i bydelens utgave, har vi fått tilsendt pdf-fil og lagt artikkelen på nett selv.

Det var veldig hyggelig at avisen ville skrive om både bokprosjektet og vår hylle på Bøler bibliotek! Og ettersom boken vår heter "Desember", gjorde det seg godt at intervjuet sto 1. desember! Det var litt synd at vi fikk for liten tid til å samle flere av forfatterne, men på noen få timer er ikke det så enkelt å få til, så spredt som vi bor over hele landet.

Jeg savner nettadressen til ULFF i avisartikkelen, og navnet til bokforlaget, Publica Bok. Det burde vært med, noe som også på forhånd ble understreket. Ellers var det en fin artikkel.

   

 

Gro Jeanette Nilsen, Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, Desember, antologi, jul, dikt, noveller, julefortellinger, skrivegruppe, skribent, Publica Bok, Gro Jeanette Nilsen, Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), julebok, juleantologi


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)