Besøk fra Hotel Cæsar i ULFF!
av Gro Jeanette Nilsen
Mandag 7. mars 2005 hadde ULFF besøk av en representant fra "Norges mest beryktede hotell"!

Etter en intens mailkorespondanse, et utall sms-samtaler med gjesten og planlegging ble det klart at den nevnte ettermiddagen måtte TV2's "Hotel Cæsar"-episode vike plassen for et "live" møte med en av skuespillerne i nevnte serie! Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) hadde i forkant telt uker, dager og timer til det forestående Cæsar-møtet.

Etter som hun vi til nå har kalt "Marianne" ikke heter Marianne, men Marit Synnøve Berg i virkeligheten, og ikke engang snakker østlandsdialekt, gjorde vi mange oppdagelser når det gjelder hennes skuespillertalent! Utrolig koselig var det dessuten med den flotte oppbackingen hun ga oss angående skriving og foreningen. Kjempegøy at hun ville høre på manuskripter, og hun fikk til og med med seg et manus hjem fra et medlem, som hun skulle titte på og ta kontakt igjen! Vi følte virkelig at hun var "en av oss" og ikke en "ekstern gjest" som vi kalte henne i forkant av møtet!

De høyst nærværende ULFF-deltakerne var Hilde, Marit Irene (som forøvrig hadde bakt en nydelig ostekake til oss), Hege, gjesten vår Marit/"Marianne", samt undertegnede. Flere av våre medlemmer, deriblant Maya og Thea Kristine lå hjemme i influensa, og da hjelper det jo ikke hvor ivrig man i utgangspunktet er...

Synd at TV2 fikk noen færre seere i kveld, men vi håper vi er tilgitt når vi lover å benke oss foran skjermen for å se reprisen i morgen!


Blinkskudd fra begivenheten:

Hege, Marit Irene, Marit ("Marianne") og Hilde.
(Foto: G. Nilsen)

Gro Jeanette og Marit ("Marianne")
(Foto: H. Grønlund)

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)