Intervju med ULFF i Asker og Bærum Budstikke!
av Gro Jeanette Nilsen
Asker og Bærums Budstikke var i 2003 på besøk hos Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) i Oslo med både journalist og fotograf! Reportasjen var å finne i avisen lørdag 7. juni.

Vi i ULFF hadde vel regnet med at det ville bli en liten sak på toppen en halv side, men denne lokalavisen spanderte hele fire sider på oss, pluss omtale på forsiden! I tillegg hadde de kontaktet et forlag for å forhøre seg om ting, og de satte inn et utdrag fra en av Gro Jeanettes noveller (hennes fordi hun er fra Vollen i Asker).


Vi ble litt overrasket over det digre bildet av oss, men ok... Det var veldig flott at de ville vie så mye plass til vår forening, det setter vi utrolig stor pris på! Selve intervjuet med Budstikka finner du på vår nettside! Bildene som ble brukt i avisen fikk vi dessuten bestilt fra Budstikka.
 

Asker og Bærums Budstikke, Budstikka, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, Gro Jeanette Nilsen, Intervju, skrivegruppe, skribentnettverk, Østensjø, ULFF,
Asker og Bærums Budstikke, Budstikka, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening, Gro Jeanette Nilsen, Intervju, Vollen, Asker

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)