Kommet i gang med ULFF-blogger?

ULFF-blogger ble opprettet ved inngangen til 2014. Bloggen er et tilbud til medlemmene i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) , om sammen å utvikle en større enhet; vår felles blogg! Medlemmer inviteres til å bli med på bloggingen. Du er selv ansvarlig for dine egne poster. Det kan være greit at vi har bloggens tema skriving, litteratur og ULFF i bakhodet, vanligvis i allefall. Det er skrevet litt inne på bloggen om noen råd til formatering, skrifttype og så videre, men det er mest for å ha et utgangspunkt. Dette er ment å være veldig et veldig enkelt system å komme inn i. Et annet godt råd er å skrive om det man lover i overskriften på bloggposten, men samtidig bruke litt tid på å gjøre overskriften interessant slik at andre ønsker å lese innlegget!

Du som ikke er medlem er selvsagt også velkommen til å følge ULFF-blogger og kommentere poster. Utgangspunktet for ULFF's medlemmer varierer mye i både alder og skriveerfaring, og nettopp det vil kunne gjøre bloggen variert og interessant! Du finner mer informasjon på egne sider inne på selve bloggen. Og så er det jo litt sånn med blogger, at veien blir til mens vi går... Bli med å lage den veien!

Du behøver ikke lage egne blogginnlegg om du ikke vil. Du kan gjerne starte med å svare på eksisterende bloggposter, melde deg som følger eller medblogger, og heller avansere med egne blogginnlegg senere. (Å skrive egne innlegg er det kun innmeldte medlemmer som får tilgang til.) Er du med?

ULFF-blogger, blogg, skribentblogg, ULFF, Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), medlemsblogg, skrivegruppe, ULFF-blogger, skribentblogg, ULFF, skrivegruppe, Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)

Her finner du ULFF-blogger!


@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)blogg om skriving, ULFF, blogg om litteratur, skribentforening, skribent, forfatterspire, forfattere, skrivenettskted, forfatterblogg, medblogger, Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF, blogg om litteratur, skribentforening, skribent, forfatterspire, Unge Lovende Forfatteres Forening, ULFF