Våre lenker - informasjonsside
Vi i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF) begynner å få så mange eksterne lenkeavtaler at vi velger nå å legge informasjonen på en egen informasjonsside.

Det er alltid lurt å holde seg oppdatert av annen litteratur også enn bare egne skriveprosjekter. Vi i ULFF foreslår gjerne noen eksterne lenker; noen bruker vi mye selv, og noen er "kjekt å ha". Ikke alle er direkte litteratur-relatert heller, men ting som ULFF har tilknytning til.

Har du en nettside som har noe med litteratur å gjøre eller noe annet relevant, og er du interessert i gjensidig lenking av nettsider? Ta i så fall kontakt!

Når det gjelder forslag til litteratur i bokform, har vi en liste på det også. Denne bruker vi imidlertid kun internt, og oppdaterer den med jevne mellomrom. Litteraturlisten sendes ut til medlemmene når den oppdateres. Forslag til bøker ( husk forfatter, utgiverår etc. ) som bør stå der, tas gjerne imot!

Har du lenketips eller ønsker en gjensidig lenkeavtale, ta kontakt! Vi vurderer lenkeforslag som kommer inn fortløpende, om de har relevans for ULFF eller ikke. Uansett er vi glade for forslag!


Til Linksiden

@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)