Arkiv over eldre saker i ULFFVi i ULFF har av og til nyhetssaker som er viktige der og da og som havner på nyhetsoversikten på foreningens forside, men når den aktutelle saken ikke akkurat er så aktuell lenger, fins det ikke noe sted å legge den. Ideen om å lage et arkiv for slike saker ble svaret.

Her vil vi legge ut eldre saker som vi ikke finner plass til andre steder på nettsiden. Let litt, så finner du kanskje noe interessant her, ja kanskje noe du trodde du hadde glemt, eller som du var sikker på at vi hadde slettet? Vi gjør oppmerksom på at vinnerbidrag fra konkurranser og eventuelle konkurranseintervjuer av disse finnes på våre
konkurransesider. Sammenkomster i foreningen havner ikke her, men under Aktivitet. De fleste intervjuer finner du på Mediaoppslag. God fornøyelse!

 
 
To år siden "Desember" Les mer...
Ukens tips! Les mer!
Gode resultater på biblioteket Les mer!
Åshild vant premien i bokprosessen Les mer!
Artikkel om utgivelsen av juleantologien Desember; En utrolig prosjektprosess! Les mer!
Vi har fått skrivekurs i gave! Januar 2009. Les mer

 

Vi har ikke så mye liggende på arkivsidene våre ennå, mer kommer etter hvert. Saker fra arkivet kan bli flyttet til andre steder på ULFF-nettet hvis det dukker opp en bedre plassering.@Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF)